Cautare

3757 de rezultate pentru "arhiva 2006" (9.40 secunde)
Suprafata cladirii este de 1.179 m2, dar mai avem in spate alta, in care vor arhiva documentele Fiscului care au o vechime de peste 30 de ani.
De asemenea, nu mai constituie contraventie nerespectarea obligatiei de a pastra si a arhiva rola jurnal, raportul fiscal de inchidere zilnica si registrul special, prevazut in OUG nr.
S-a ajuns la concluzia ca va fi pusa la dispozitie arhiva - peste 8. 000 de dosare "mostenite" odata cu achizitionarea activelor fostului U.
O alta decizie este Hotararea Comitetului Director din 18 mai 2010 prin care s-a aprobat inceperea negocierilor intre Televiziune si Adevarul Holding pentru copierea unor imagini din Arhiva Televiziunii.
Ce spune CNSAS Documentele din presupusul dosar de Securitate al omului de afaceri si actionar media S.O.Vantu aparute in presa nu provin din arhiva CNSAS, au declarat pentru NewIn surse din institutie.
Claudiu Lucaci discuta evenimentele politice ale zilei, de luni pana vineri, in direct, de la ora 19.00, cu invitati in masura sa emita judecati pertinente asupra subiectelor, la Spatiul deciziilor, Eda Marcus da intalnire amatorilor muzicii "grele" sambata seara, de la ora 20.00, la Regio Rock¸Emilia Nicolaescu ne invita sa luam cafeaua impreuna in diminetile de luni pana vineri, la Regional Cafe, de la ora 7.00, iar Irninis Miricioiu vine cu imagini de neuitat Din arhiva TVR, sambata, de la ora 16.00.
"Fara extras de carte funciara din care sa rezulte ca bunul imobil nu este grevat de sarcini si fara extras de la Arhiva electronica de garantii reale mobiliare nu se ia in calcul esalonarea", a aratat Antonescu.
intervalele de timp la care fiduciarul da socoteala beneficiarului si reprezentantului constituitorului. Fiducia este opozabila tertilor de la data mentionarii in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare.
Seturile de formulare in vederea emiterii certificatelor de urbanism si a autorizatiilor de construire se vor scumpi si ele cu cate un leu, la fel ca si copiile dupa documentele aflate in arhiva primariei.
Astfel de istorii livram noi in emisiunea asta, pe un suport foarte valoros pe care ni-l furnizeaza cei de la Arhiva nationala de Film, cu ajutorul Consiliului National al Cinematografiei, care este foarte variat...
"Comisionul de administrare, la care faceti referire, se percepe pentru toate serviciile conexe aferente derularii contractului de credit, valoarea acestuia reprezentand cheltuieli cu intretinerea aplicatiilor informatice de gestiune a creditului, informari client cu privire la modificarile costurilor creditului atat la initiativa Bancii, cat si impuse de legislatia romaneasca, cheltuieli cu arhiva, cheltuieli cu inchiderea contului de credit si informarea clientului.
In plus, site-ul ofera gratuit acces la arhiva, dosare, forum, serviciu profesionist de newslettere si asigura link-uri catre toate publicatiile romanesti on-line.
Aparitia ulterioara a rectangle boxului (format despre care am mai povestit si care poate fi gasit cu usurinta in arhiva) este o continuare fireasca a preocuparii editorilor de a gasi cele mai bune si mai "clicaite" formate.
Trebuie sa stiti ca multi din abonati prefera sa citeasca newsletterele in mod digest sau intr-o arhiva disponibila pe site, care poate fi parolata sau nu, dupa caz.
Mesajul era insotit de un atasament ce continea o arhiva zip, care aparent oferea mai multe detalii despre o tranzactie esuata si ii invita pe utilizatori sa o deschida.
Daca ai nevoie de ajutor pentru un proiect la istorie, cautarea in News archive (arhiva de stiri, news.google. com) este o modalitate usoara de explorare a arhivelor.
• Andi Rapan este directorul financiar • Catalin Chirila - director editorial • Adrian Buca - producator general, administratorul firmei • Ticu Alexe va oferi sustinere cu echipamente, arhiva Radu Moraru despre intreruperea colaborarii cu RCS-RDS:
Acesta din urma este menit a fi inscriptionat pe un disc, dar cu un program gen 7-Zip il puteti decompresa ca pe o arhiva obisnuita.
Servicii precum Google Latitude permit fiecarui detinator de smartphone sa pastreze o arhiva actualizata in timp real a calatoriilor sale.
Cu o tableta, sarcini relativ simple precum descarcarea unui atasament arhiva cu imagini si dezarhivarea lor intr-un director devin putin mai complicate, daca nu chiar imposibile.
google-analytics.com